KOM JIJ ONS ONTDEKKEN ?

CREADAGEN IN DE VAKANTIE

In de schoolvakanties organiseer ik creatieve knutseldagen waar we ons vooral creatief gaan uitleven, buitenspelen met open-eindmaterialen, kampen bouwen, moddertaarten bakken, onze lieve knuffelpony betuttelen, trampolinespringen,...


We focussen vooral op het genieten van het creatief proces en niet zozeer op het eindresultaat. Ik werk dus ook niet met volledig afgewerkte voorbeelden of stap-voor-stap begeleiding omdat dit de spontaniteit en creativiteit van de kinderen zou kunnen belemmeren. 


Wacht niet te lang met je in te schrijven want de plaatsjes zijn beperkt (8 kinderen per dag). We maken er een gezellige, creatieve en betoverende tijd van!


Veel liefs en tot binnenkort!

Hannelore xKIJK BINNENKORT OPNIEUW VOOR NIEUWE DATUMS!

ENKELE PRAKTISCHE AFSPRAKEN

  1. Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening BE30 7330 0140 4611.
  2. Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de datum van de activiteit. Bij annuleren binnen de 7 dagen voor de activiteit is er geen terugbetaling mogelijk. Er mag wel steeds een ander kindje in de plaats komen.
  3. Studio Wonder heeft zelf steeds het recht om de activiteit te annuleren bij overmacht of ziekte. Deze zal verplaatst worden naar een andere datum of u krijgt de kans om een terugbetaling te krijgen.
  4. Studio Wonder is niet verantwoordelijk voor vlekken op kleding. In het atelier worden schorten voorzien en er wordt gevraagd om uw kind geen al te beste kleding aan te geven.
  5. Als uw kind allergisch is aan iets, gelieve dit te melden.